marți, 1 iunie 2010

Situaţie incertă pentru Benayoun !

  Curtat cu insistenta de Chelsea, viitorul lui Benayoun la Liverpool este in continuare incert, insa un apropiat al israelianului a declarat in exclusivitate pentru goal.com motivele pentru care Yossi ar dori sa se desparta de trupa de pe Merseyside. Internationalul israelian considera ca managerul Rafa Benitez nu are destula incredere in calitatile sale:
     “Yossi iubeste Liverpool si doreste sa ramana insa crede ca Rafa nu are incredere in el. De fiecare data cand Rafa doreste sa faca o schimbare sau sa foloseasca sistemul de rotatie, Yossi intra rareori in vizorul sau chiar si atunci cand joaca foarte bine. Considera ca ar fi mai bine sa joace la o echipa a carui antrenor are incredere in el. Niciunul dintre jucatorii lui Liverpool nu stiu daca Rafa va fi manager si sezonul viitor insa Yossi spune ca daca Rafa ramane, el va pleca. El simte ca ar avea mai multe oportunitati la alta echipa.”
     Benayoun a semnat o prelungire a contractului pana in 2013 in vara anului trecut. In varsta de 30 de ani, internationalul israelian a avut un inceput de sezon foarte bun. Per total, el a reusit sa marcheze noua goluri in 42 de aparitii fiind unul dintre cei mai creativi jucatori al lui Liverpool insa este nemultumit de timpul pe care Benitez i-l acorda in teren.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.