joi, 31 iulie 2014

Liverpool 2-2 Man City (3-1 Penalty)


Meci frumos în această dimineaţă între cele mai bune echipe din Premier League în sezonul trecut. Liverpool a învins-o pe Manchester City la penalty-uri, adjudecându-şi încă două puncte în cadrul turneului amical International Champions Cup.

Chiar dacă gazonul arăta destul de urât, stadionul nefiind făcut pentru fotbal, spectacolul nu a lipsit. Jovetic a deschis scorul în minutul 53, iar Henderson a egalat şase minute mai târziu.  În minutul 68 Jovetic a reuşit să marcheze din nou, dar Sterling a adus din nou egalarea cu cinci minute înainte de final. La penalty-uri Mignolet nu le-a dat nici o şansă, iar Liverpool s-a impus într-un final cu 5-3.

Sterling a jucat foarte bine, poate fi în sezonul viitor un adevărat star. Emre Can pare până acum cel mai bun transfer, prestând din nou un joc bun chiar dacă a evoluat doar vreo 25 de minute astăzi. Însă, în apărare am avut probleme mari. Glen Johnson mi se pare cel mai slab jucător dintr-un eventual prim 11  pe care l-ar putea alinia Rodgers în Premier League. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, era unul din preferaţii mei, dar nu cred că-şi mai merită locul în echipă.

Aşadar, după două meciuri la Guinnes Cup Liverpool se află pe primul loc cu 5 puncte, urmată de City cu 4. Duminică, la 1:30 Liverpool o va întâlni pe AC Milan, un vechi prieten. Se anuntă foarte interesant acel meci, ştim cu toţii de ce. În cazul unei victorii cormoranii vor juca finala acestui turneu împotriva câştigătoarei din grupa A, probabil Man United. Şi acest meci ar fi cel puţin la fel de interesant, dar să mai aşteptăm până atunci...      
"You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.