joi, 23 octombrie 2014

Real e un coşmar


 În această seară Realul nu ne-a dat prea multe şanse.
După un început încrezător pentru noi, Ronaldo si-a arătat valoarea marcând un gol frumos, la care Mignolet nu a avut nici o şansă. După şapte minute a venit şi golul doi al Realului, marcat de Benzema, sunt de părere că a fost un gol norocos, Benzema dorind să recentreze şi până să se încheie prima repriză, în minutul 41 Benzema reuşeşte dubla datorită unei bâlbâieli în apărarea noastră, stabilind scorul puzei.

 După pauză Brendan Rodgers a încercat prin următoarele schimbări să schimbe cumva cursul partidei:

A. Lallana a fost introdus în locul lui Balotelli, o mişcare foarte bună  ţinând cont că atacantul nostru a părut foarte obosit, nepunând nici un fel de presiune apărării adverse.
Can a intrat în locul lui Henderson, sincer Henderson în acest meci a părut un pic fricos, căutând să scape rapid de minge.
Şi ultima schimbare făcută de tehnicianul nostru a fost: Marcovic în locul lui Coutinho, nu prea inspirată această mutare, Phelippe fiind singurul jucător ce ar fi putut face "o minune" pentru noi.

Omul meciului din echipa noastră merită să fie Sterling, după ieşirea lui Coutinho toate speranţele au fost puse în el, dar de unul singur nu ai cum să reuşeşti în faţa madrilenilor.

Aceasta e adevărata noastră valoare!



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.