marți, 10 august 2010

Gerrard : " Joe Cole este mai bun decât Messi !


   Căpitanul cormoranilor este foarte impresionat de noul său coleg de la Liverpool, Joe Cole, şi spune despre acesta că este mai bun decât Leo Messi.

     "Messi poate să facă lucruri extraordinare, dar şi Joe Cole poate să le facă - chiar mai bine. Ne-a şocat la antrenament când a făcut nişte jonglerii cu o minge de golf, pe care majoritatea dintre noi nu putem să le facem nici cu o minge normală. Cred că Joe Cole va fi jucătorul anului în acest sezon !"  , a declarat Steven Gerrard.

   Steven Gerrard a vorbit într-un interviu pentru revista 'Match of the Day' despre speranţele sale pentru noul sezon. Mijlocaşul spune că antrenorul Roy Hodgson le-a ridicat moralul după dezamăgirea din sezonul trecut, când Liverpool a terminat pe 7 în campionat.

      "Liverpool este un club mare. Am vorbit cu Roy Hodgson şi sunt extrem de încântat de planurile lui pentru viitor. La Liverpool va începe o nouă eră. Trebuie să uităm de groaza din sezonul trecut şi să ducem acest club acolo unde îi este locul, adică în Liga Campionilor"
, a mai spus Gerrard.





LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.