marți, 3 august 2010

Torres rămâne şi sezonul viitor !

    Odată cu întoarcerea la Melwood, Fernando Torres a pus capăt speculaţiilor privind plecarea sa de la Liverpool în această vară. El şi-a exprimat dorinţa de a juca şi sezonul viitor la echipa engleză :
   
     "Ataşamentul şi loialitatea faţă de club şi suporteri rămâne la acelaşi nivel ca în prima zi după ce am semnat contractul. De-abia aştept provocările noului sezon"
 
   Cu oferte clare de la Chelsea şi Manchester City, atacantul spaniol a fost convins de proiectul lui Roy Hodgson şi este convins că Liverpool va reveni în lupta pentru titlu:
   
     "Este cea mai bună echipă din ţară şi aici întotdeauna aşteptările şi obiectivele sunt mari. La Liverpool scopul este să te lupţi pentru toate trofeele puse în joc. Am trecut peste un sezon dificil, dar în mod sigur această situaţie nu se va mai repeta".

   Previziunile sumbre de la finalul sezonului trecut nu par sa se indeplineasca. Amenintati cu un exod masiv dupa plecarea lui Benitez si cu perspectiva falimentului, noul manager Roy Hodgson a reusit sa-si convinga principalele staruri sa ramana, cu Gerrard, Torres si Kuyt care deja si-au exprimat intentia de a ramane. În plus, Liverpool a dat lovitura pe piaţa internă prin aducerea lui Joe Cole, iar zilele acestea, transferul de putere din mâinile americanilor pare mai aproape ca niciodată de finalizare, prin implicarea investitorilor din Asia.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.