joi, 12 iunie 2014

Soton, pepiniera lui Rodgers?

Adam Lallana
După transferul lui Lambert, se pare că Brendan mai pregătește încă două achiziții de la Southampton, echipă aflată momentan într-o ușoară criză, după plecarea lui Mauricio Pochettino la Tottenham. 

Primul nume este cel al lui Adam Lallana, jucător aflat momentan la Cupa Mondială din Brazilia. Zvonurile apărute au confirmat că situația acestuia se va rezolva după încheierea acestei competiții, prețul fiind unul destul de piperat - 25 milioane de lire sterline. 

Foarte multă lume a încurajat această mutare. Recent, John Barnes considera că venirea lui Lallana pe Anfield ar reprezenta un imens câștig pentru Liverpool.

Într-adevăr, pare un jucător foarte interesant, care uimește destul de mult în ultima perioadă, dar rămân la părerea că prețul este cam mare. Un 20 de milioane ar fi suficient, dar știți cum e ... atâta timp cât nu eu dau banii, nu mă afectează cu nimic.

Dejan Lovren, marcator pe Anfield
Al doilea nume vehiculat este cel al fundașului croat, Dejan Lovren, aflat și el în Brazilia. Fiind în postura unui jucător-vedetă la Southampton, se zvonește că ar fi trimis un e-mail conducerii prin care și-a exprimat dorința de a părăsi echipa. Vrea fotbal de Champions League, vrea concurență, nefiind încântat de actuala instabilitate de la echipă.

La 1 iulie 2013 a venit pe St. Mary Stadium de la Lyon, contra sumei de 8,80 milioane de lire sterline. TransferMarkt îl cotează momentan la 10,56 milioane de lire sterline, iar la cei 24 de ani pe care îi are, pare un jucător de perspectivă. 

Această mutare ar implica probabil și o posibilă plecare a unui apărător al nostru (Toure, Agger, ...), însă rămâne de văzut. 

Oricum, vă recomand să urmăriți diseară Brazilia - Croația, poate-l vedem și pe Lovren, pus serios la încercare de Neymar & Co.

Mă întreb dacă Rodgers va încerca o achiziție a celor doi după Cupa Mondială. În cazul unor evoluții foarte bune, sunt absolut convins că prețul va crește ușor, punându-ne mai apoi în fața unor discuții de negocieri interminabile. Să sperăm că totul va fi bine ... .


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.