marți, 4 noiembrie 2014

Real Madrid - Liverpool, să arătăm că se poate.

      Avem din nou zi de UCL, avem din nou meci al echipei favorite, FC Liverpool. Meci dificil, deplasare la una dintre cele mai în formă echipe din Europa, Real Madrid. Rezultatele înregistrate în ultimele partide nu ne pot face prea optimiști, însă în fotbal totul e posibil, așa că nu ne rămâne decât să sperăm că astăzi vom reuși o partidă bună și un rezultat pe măsură. Partida vine însă cum nu se putea mai prost, într-un moment în care nouă totul ne merge pe dos, iar ei sunt în formă excelentă. Sperăm totuși că jucatorii se vor trezii până la urmă, că vor avea o tresărire de orgoliu. Îi obligă numele, culorile, suporterii și istoria acestui club. E momentul prielnic pentru ei să arate că au valoare, că sunt capabili de mai mult decât au reușit în acest start de sezon. E adevărat, adversarul este unul foarte dificil de învins, dar tocmai în aceste meciuri îți poți arata valoarea, în aceste meciuri dai totul, în aceste meciuri trebuie să te autodepășești. Dacă nu acum, atunci când? 


      Sa sperăm că Brendan Rodgers va reuși într-un fel să-și motiveze elevii, să fie inspirat în alegerea tacticii și să conducă echipa spre un rezultat pozitiv și totodată să o scoată din acest moment dificil în care se află.
      Acestea fiind spuse, haideți să credem în șansele noastre chiar dacă nu suntem favoriți și să sperăm că la final vom putea să ne bucurăm de un rezultat pozitiv. YNWA !!!
      Să vedem un posibil XI al celor două formații:



Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Modrić, Kroos, Isco, James; Ronaldo, Benzema.

Liverpool: Mignolet; Johnson, Lovren, Skrtel, Moreno; Allen, Gerrard; Henderson, Sterling, Coutinho; Balotelli.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.