miercuri, 19 noiembrie 2014

Transferurile privite altfel

Poate că sunt prea îndoielnice concluziile mele, dar o să încerc să apăr cum pot principiile înca neânţelese ale lui Brendan Rodgers.

Scriu articolul încercand să înteleg cum unii suporteri pot să ăl vadă concediat pe cel care a fost desemnat cel mai bun tânar manager din anglia, recent, la sfârşitul sezonului trecut.
Nu sunt prea multe de spus despre plecarea programată a lui Suarez, dar numai puţin, aş vrea să spun câteva lucruri sincere. 
O sustin pe liverpool din 2006, mai puternic din 2007, de la dubla din Champions League cu Arsenal. deci, de 7 ani eu nu îmi aduc aminte ca Liverpool să fi avut vre-o campanie de transferuri în care să aducă două sau trei vedete de talie mondiala, cum s-a cerut acum. Aş fi curios dacă cei care susţin echipa de mai bine de 25 de ani au trait multe campanii de acest gen.
Da, s-au investit bani în jucători tineri. în general, cel puţin în istoria recenta, Liverpool a câştigat foarte multe pariuri cu astfel de transferuri. cred, de altfel, că astea sunt principiile clubului, să transfere jucători tineri, promiţători.
Bine, Lambert e un veteran, dar a fost adus pentru că e sigur că e dispus să îşi dea viaţa pe teren pentru echipa noastră. în rest... Emre Can 20, Marko 20, Lallana 26 (ok), Balotelli 24, Moreno 21, Manquillo 20 şi nu în ultimul rând, Origi 19.
Clar e un an în care Brendan o să fie criticat pentru o campanie de transferuri ratată, dar nimeni nu vede planul lui Brendan.
E clar că Gerrard nu o să poată să câştige campionatul nici sezonul acesta ajutat de noul lot, dar când o să mai crească tinerii de la club, mai are cineva dubii că o să dominam din nou Anglia? 

Eu nu mă îndoiesc de calitatea nici unui fotbalist de la Liverpool. Vă cer să înţelegeţi că Brendan traversează o perioadă cel puţin gri, dar nu va îndoiţi că îşi dedică toată filizofia pe care o are despre fotbal lui Liverpool.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.