sâmbătă, 30 octombrie 2010

Meireles : " Hodgson are admiratia noastra !"

   Mijlocasul portughez, Raul Meireles a declarat ca vrea ca impreuna cu echipa sa ii aduca o bucurie lui Hodgson si sa ajunga in topul clasamentului. El este fericit sa lucreze cu Roy Hodgson, si a mai spus ca echipa are un mare respect pentru el.
       " Roy este un om dragut deoarece intotdeauna vorbeste cu noi, vrea sa ne stie problemele, si ne intreaba de familiile noastre. In fiecare zi muncim din greu la antrenament, si vrem sa ajungem in topul clasamentului. Are niste idei foarte bune despre cum ar vrea sa jucam, si sunt increzator ca lucrurile se vor schimba in bine. Avem o echipa buna. Este o echipa noua, cu un nou antrenor si cateodata iti ia timp sa duci lucrurile la bun sfarsit. Avem multi jucatori de calitate in echipa, unii chiar de talie mondiala. Avem tot ce ne trebuie pentru a ajunge in topul clasamentului. " a declarat Meireles intr-un interviu acordat pentru LFC TV. 
   El crede de asemenea ca victoria cu Blackburn Rovers a readus mentalitatea de castigator la Liverpool. Echipa este increzatoare ca vor obtine 3 puncte si pe Reebok Stadium duminica, 3 puncte pretioase pentru cormorani.



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.