vineri, 15 octombrie 2010

Oficial, NESV sunt noii patroni ai lui Liverpool !

  

   Site-ul oficial al cormoranilor, a anunţat oficial cu puţin timp în urmă, că procesul de vânzare a fost finalizat. Tranzacţia a fost făcută pentru 300 milioane de lire sterline, noii patroni eliminând unele clauze impuse de foştii patroni, scăzând taxa anuală de la 25 -30 milioane de lire sterline, la 2-3 milioane. NESV vrea doar performanţă la Liverpool, aceştia deţinând o serie de companii. Principalul patron al celor de la NESV, John W. Henry a afirmat : 

       " Vreau să spun cât de mândru mă simt că am fost numiţi noii proprietari ai lui Liverpool. Clubul are o istorie bogată, şi vreau să le aducem suporterilor acea glorie care nu a mai venit pe Anfield de mult timp. Suntem dornici să ne începem planul, să ne petrecem timpul alături de club, alături de suporteri şi de comunitate. Vrem să o readucem pe Liverpool pe primele locuri în Europa, acolo unde îi este locul. "

   Cu câteva zile în urmă, un miliardar din Singapore a înaintat o ofertă pentru Liverpool de 360 milioane de lire sterline, chiar mai mult decât au oferit NESV, dar oficialii clubului au răspuns negativ, singaporezul lămurindu-se că Liverpool Football Club va fi vândut celor de la NESV. Să începem cu dreptul sub noua conducere şi cu un DOAMNE AJUTĂ !




LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.