duminică, 20 aprilie 2014

AVANCRONICĂ: Norwich v Liverpool


Astăzi, în prima zi de Paște, Liverpool se deplasează pe Carrow Road, acolo unde va juca împotriva lui Norwich City, formație aflată în zona de jos a clasamentului.

Scurtă prezentare ...

Neil Adams, înlocuitorul lui Chris Houghton, nu pare să fi preluat controlul cârmei cum trebuie. În ultimele trei etape, gazdele de astăzi au suferit doar înfrângeri la zero, lucru ce i-a adus pe o poziție nefavorabilă - la două puncte deasupra liniei. 

Mai mult de atât, ultimele patru partide din acest sezon sunt extrem de grele pentru cei de la Norwich: Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal. Cam greu să mai speri la o salvare într-o asemenea situație.

Liverpool vine după un 3-2 cu Manchester City pe teren propriu, bifând astfel zece victorii la rând în Premier League. 

Brendan și elevii săi nu sunt afectați de presiune, iar odată cu înfrângerea lui Chelsea de ieri, cormoranii se pot distanța la cinci puncte, ceea ce ar ideal.

În ultimele trei întâlniri, Liverpool a marcat de fiecare dată cinci goluri în poarta lor. Statisticile sunt favorabile, mai ales lui Suarez, care este călăul lui Norwich.

Informații echipe

Toată echipa lui Norwich este aptă pentru această partidă. Adams are de unde alege.

În tabăra noastră, Daniel Sturridge va rata mai mult ca sigur această partidă, în timp ce Jordan Henderson ispășește prima etapă de suspendare din cele trei. De asemenea, Jose Enrique nu va evolua, dar curiozitatea ne împinge spre mijlocul terenului, acolo unde așteptăm să vedem cine va juca: Lucas sau Allen?!

Predicția mea ...

Cu toate că vor absenta doi jucători de bază (Sturridge și Henderson :D), cred că vom reuși să ne impunem pe Carrow Road, dar nu ne va fi ușor. Norwich joacă decent acasă. Cu noi pot aplica o strategie de a sta cu fundul în poartă, așteptându-ne, pentru ca mai apoi să ne execute pe contraatac, dar nu prea văd eu să aibă jucători care să ajute aici precum Sterling.

Merg pe un 0-2 în favoarea noastră, poate un 0-3.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.