miercuri, 23 aprilie 2014

Un final grandios?


Cu cinci puncte în fața locului secund și trei etape până la finalul sezonului, echipa noastră este favorită la câștigarea titlului. Cât mă bucur să aud aceste cuvinte ...?!

Ce-i drept, mai avem de disputat trei finale până la finalul sezonului. Prima este și cea mai grea. Chelsea vine pe Anfield, afectată de lipsa unor jucători foarte importanți din primul unsprezece, dar și cu gândul spre returul cu Atletico Madrid. Mourinho a făcut niște declarații dubioase cu privire la abordarea partidei cu noi, dar cred că totul face parte dintr-un joc mental de-al său.

Mai apoi, ne deplasăm pe Selhurst Park, terenul lui Crystal Palace. Băieții lui Pulis sunt într-o formă de zile mari. Cinci victorii la rând, care par să se oprească în etapa următoare, când vor primi vizita lui Manchester City.

Ultima etapă este pe Anfield, acolo unde o vom întâlni pe Newcastle United. Oare va fi acesta cel mai discutat, cel mai tare ... cel mai cel mai meci din ultimii 24 ani pentru Liverpool în Premier League, la finele căruia suporterii să invadeze terenul, iar Stevie să ridice trofeul deasupra capului? Sper și mă rog pentru asta.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.