miercuri, 2 aprilie 2014

Suspendarea lui G. trebuie evitată!


Mai sunt șase etape până la finalul sezonului, șase finale pentru Liverpool. Trei deplasări și trei meciuri pe teren propriu, toate destul de dificile, ținând cont și de situația celorlalte echipe. 

Mă bântuie cel mai mult posibila suspendare a lui Steven Gerrard. Căpitanul nostru are nouă cartonașe galbene încasate în acest sezon, iar dacă mai primește unul, stă două etape pe bancă (la cinci stai una, la încă patru stai două ... și tot așa).

Chestia este că analizând toate posibilitățile, niciuna nu este viabilă. Ia galben cu West Ham, lipsește cu Manchester City și Norwich, ia galben cu City, lipsește cu Norwich și Chelsea, ia galben cu Norwich, lipsește cu Chelsea și cu Crystal Palace, ia galben cu Chelsea, lipsește cu Palace și cu Newcastle (ultima etapă, acasă). 

Poate, poate dă Domnul și va fi ferit de o suspendare. Am observat în ultimele partide că joacă cu mai multă atenție, nefiind dispus să riște prea mult. Totuși, să nu ne lucreze arbitri ăștia și să-i dea un galben aiurea, îngropându-ne finalul de sezon, pentru că dacă va lipsi, va fi greu să găsim un înlocuitor perfect pentru acest fenomen care se numește Steven George Gerrard. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.