luni, 21 aprilie 2014

We're Back!


După trei sezoane în Europa League, a doua competiţie europeană, dar şi unul în afara Europei, Liverpool revine în cea mai importantă comeptiţie inter-cluburi de pe Bătrânul Continent: Uefa Champions League!

Acest lucru a părut foarte probabil în ultimele etape, în urma jocului practicat de baieţii lui Rodgers, însa de ieri a devenit un lucru cert. Pe Anfield, pe lângă You’ll never walk alone, va răsuna, poate nu la fel de puternic, şi imnul Ligii Campionilor. Revenirea pe cea mai importantă scenă fotbalistică a Europei a reprezentat obiectivul principal al sezonului, obiectiv realizat fară prea mari emoţii. În iarnă, după încheierea perioadei de transferuri, mulţi se îndoiau că Liverpool ar putea termina în Top 4, printre aceştia fiind chiar şi fani ai cormoranilor, dar iată că pe lângă faptul că Liverpool e sigura de prezenţa în Top 3, este şi principala favorită la câştigarea titlului cu 3 etape înainte de final.

Breandan Rodgers a făcut o treabă excelentă în mai puţin de doi ani şi a readus-o pe Liverpool acolo unde îi este locul. Omul ăsta ne-a făcut să visăm din nou, să credem că putem reuşi mai mult de fiecare dată. "Voi construi o nouă dinastie la Liverpool, la fel ca Shankly" spunea Rodgers în urmă cu un an, iar antrenorul nord-irlandez nu pare să dezamăgească.

Mă bucur foarte mult că o voi revedea pe Liverpool în UCL. Îmi lipseau nopţile de Champions League în care Liverpool era implicată şi sunt convins că şi celorlalţi fani, care nu ţin neapărat cu Liverpool, le era dor să vadă această minunată echipă evoluând în Liga Campionilor. "You'll Never Walk Alone!"


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.