luni, 5 mai 2014

AVANCRONICĂ: Palace v Liverpool


Speranțele noastre nu s-au risipit, în ciuda victoriei lui City de pe terenul lui Everton. Ca o paranteză ... cum au câștigat cetățenii campionatul în ultima etapă, foarte bine îl pot pierde și acum în ultima etapă, cu West Ham United.

Astăzi, de la 22:00, Liverpool joacă penultima sa partidă din acest sezon, pe terenul lui Crystal Palace, o echipă destul de dificilă.

Scurtă prezentare ...

Cele trei puncte pierdute cu Chelsea ne-au afectat. Manchester City este acum favorită la câștigarea titlului, dar sperăm în continuare că Dumnezeu va ține cu noi.

Crystal Palace este o echipă destul de greu de bătut, mai ales pe teren propriu, unde par să blocheze acțiunile adversarului cu brio. Dacă Premier League ar fi început pe 1 ianuarie 2014, ei ar fi acum pe poziția a 7-a.

Nu prea le dădeam șanse la salvare, dar iată că venirea lui Tony Pulis a fost mai mult decât benefică. 

Informații echipe

Brendan Rodgers își pune din nou un semn de întrebare în ceea ce-l privește pe Daniel Sturridge. Atacantul englez încă nu este refăcut complet, dar ar putea lua din nou loc pe banca de rezerve. 

Pe de altă parte, Jordan Henderson își ispășește ultima etapă de suspendare, în timp ce Jose Enrique nu mai are șanse să evolueze în acest sezon.

De partea cealaltă, Pulis se poate baza pe tot lotul. Palace a scăpat de emoțiile retrogradării, deci, ar putea juca mai relaxați cu noi.

Predicția mea ...

Victorie. Nu cred că ne vom împiedica de Palace, mai ales acum, când avem cea mai mare nevoie de victorie, pentru că ... vorba aia ... niciodată nu știi ce se poate întâmpla în ultima etapă

Din câte am înțeles, echipa lui Pulis a arătat obosită în duelul cu City, de etapa trecută. Se înțelege ... muncă multă pentru a-și asigura din timp un loc deasupra liniei roșii. Merg pe un 0-2. 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.