sâmbătă, 3 mai 2014

Brendan pregătește și situațiile grele


Meciul cu Chelsea a reprezentat o bună lecție dintre care trebuie să luăm ce este necesar. Brendan este de acord cu acest lucru și noi, cred, în mare parte, suntem de acord. Frustrarea a trecut, injuriile au fost adresate ... ăsta este fotbalul. Se joacă pe goluri. Peste vreo zece ani, nu cred că cineva o să-și mai amintească jocul urât al lui Chelsea și fotbalul jucat de noi. Liverpool 0-2 Chelsea, partida în care cormoranii au pierdut titlul (poate nu) ... asta o să-și amintească.

Rodgers a declarat pe parcursul acestor zile că băieții au răspuns foarte bine la cerințele sale, care s-au focusat pe finalizarea acțiunilor precum și pregătirea mentală a unor astfel de jocuri, în care adversarul se apără cum a făcut-o Chelsea.

În derby-ul de duminică, ne-am pierdut răbdarea. Șuturi multe la poartă aruncate cu mult timp înainte de minutele finale, ne-am tot rotit în jurul careului ... de toate. 

Brendan are grijă de acest lucru și bine face. În Champions League o să întâlnim astfel de partide dificile, pe care trebuie să le controlăm.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.