joi, 8 mai 2014

Un lider defensiv și mulți alții ...


După meciul cu Palace, Jamie Carragher spunea cam așa: ”Liverpool a fost lipsită de lideri pe linia de fund.” Brendan nu a fost de acord cu această afirmație, spunând că este o treabă de echipă (era evident că va spune asta), însă în mintea sa, cred că îi dădea dreptate lui Jamie.

Pe parcursul acestui sezon, am încercat foarte multe combinații de fundași centrali, care ne-au făcut să primim 49 de goluri. Va fi diferit la anul? Sperăm, dar pentru asta, avem nevoie de un lider acolo, cum era Carra. Trebuie cineva care să dirijeze întreaga linie de fund. Nu înțeleg de ce nu i-a acord Brendan acest rol lui Skrtel sau chiar lui Agger când juca. Trebuia să ia cineva hățurile, fie că le convine celorlalți sau nu.

Dar, să nu se interpreteze greșit. Apărătorii noștri centrali sunt de calitate, chiar și Toure (părere personală).

Era un zvon legat de Caulker de la Cardiff. Nu prea aș fi de acord cu el, însă, unul dintre jucătorii posibili de pe lista noastră mi-a atras atenția, dar costă. Este vorba despre Javi Martinez de la Bayern Munchen. Joacă și central, cu toate că poziția sa de acum este cea de mijlocaș defensiv. Nu știu ce să zic. Numele sună, dar dacă se potrivește pe gândirea lui Brendan, habar n-am. Doar el știe.

Oricum, în concluzie, avem nevoie de un lider pe fund, dar și de jucători buni unde consideră Brendan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.