sâmbătă, 10 mai 2014

AVANCRONICĂ: Liverpool v Newcastle


Am ajuns în fața ultimei runde a acestui sezon. Mai sperăm la titlu, cu toate că este foarte greu ca Manchester City să piardă în fața lui West Ham, pe teren propriu, însă cine știe ... Dumnezeu este mare!

Cele trei puncte pierdute cu Chelsea și egalul de pe Selhurst Park au decis în mare parte pe final de sezon câștigătoarea acestui campionat. Cel de sus ne-a arătat că putem, dar nu trebuie să ne grăbim, luându-ne-o în cap.

Proprii suporteri își vor aplauda favoriții la finalul partidei cu Newcastle United de pe Anfield. Trupa lui Pardew vine pe Merseyside fără grija retrogradării, dar cu un sezon nu suficient de reușit.

Despre noi, ce putem spune. Un loc între primele două este cel mai probabil asigurat. Ne-am depășit obiectivul, însă trebuie să recunoaștem că avem regretul de a nu fi tranșat totul în favoarea noastră când aveam ocazia.

Informații echipe

În tabăra noastră, Jordan Henderson revine. Coutinho, rezervă cu Crystal, ar putea intra în primul unsprezece încă din primul minut. Jose Enrique ar putea lua și el loc pe banca de rezerve, însă nu știu sigur dacă acest lucru va fi posibil. Știu doar că s-a antrenat separat săptămâna aceasta.

La Newcastle, Ben Arfa cred că va lipsi, nefiind în grațiile antrenorului în ultimele partide, în timp ce Papiss Cisse și Luuk de Jong au probleme medicale. Probabil că îi vom vedea în atac pe Remy și Ameobi, în timp ce Haidara ar putea să-l înlocuiască din nou pe Dummett în apărare, după ce a făcut acest lucru în partida precedentă. 

Predicția mea ...

Victorie categorică. 4,5-0 lejer, cu toate că o să mă uit mai atent la apărare, să văd care e treaba cu ei. Sper să greșească și să luăm goluri aiurea. 

Nici acum nu înțeleg de ce nu puteam trage și noi de un egal pe Anfield cu Chelsea, mai apoi băteam lejer la Palace și titlul era ca și al nostru. Trebuie să mai faci și jocuri urâte din astea, dacă vrei să ieși în avantaj. Asta-i viața, ăsta-i traiu', să trăiască ... Andy Carroll! :)) Hai West Ham! :))


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.