sâmbătă, 3 mai 2014

Calcule

M-am simtit putin frustrat dupa infrangerea lui Everton in fata lui Manchester City, dar mi-a trecut.

Mi-a fost putin necaz de infrangere, pentru ca Everton e cam singura din ultimele echipe pe care le mai intalneste City pana la finalul sezonului, care poate sa o invinga (sau nu?), dar si pentru ca Everton castigase 10 din ultimele 15 intalniri cu City de pe Goodison Park, in vreme ce din celelalte 5 meciuri, 4 s-au terminat la egalitate, City castigand o singura data.

Nu e nimic pierdut. S-ar putea spune ca echipa noastra si-a pierdut elanul, dar unde e totul pierdut cand in acest moment in care scriu articolul Liverpool e la egalitate de puncte cu Manchester City (80 de puncte) si ambele mai au cate doua meciuri de disputat.

E adevarat: Liverpool are o deplasare grea la Crystal Palace luni, si meciul cu Newcastle din ultima etapa, in vreme ce Manchester City primeste vizita lui Aston Villa miercuri (daca nu ma insel), iar in ultima etapa da piept cu West Ham.

Toate cele 4 echipe pe care le intalnesc Liverpool si Manchester City nu au obiectiv. Diferenta dintre noi si City in momentul de fata o face golaverajul, noua trebuindu-ne inca 9 goluri doar ca sa avem golaveraj egal.

Indiferent de cine speram sa se impiedice City (West Ham Sper eu), important e sa ne castigam luni meciul cu Crystal Palace, si asta la o diferenta de goluri cat mai mare.

You'll Never Walk Alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.