joi, 18 noiembrie 2010

Zvonuri pe piata transferurilor !

   Presa din Albion publica diferite zvonuri de pe piata transferurilor. Liverpool este inclusa si ea in aceasta lista, iar mass-media face cunoscut numele jucatorilor care sunt vizati de cormorani. Unul dintre ei este Romelu Lukaku. Este un atacant tanar, doar 17 ani, are 1.91 m si este jucator la echipa din Belgia, Anderlecht Bruxelles. El a marcat pentru belgieni 22 de goluri in 48 de meciuri, iar pentru nationala Belgiei, 2 goluri in 8 partide. Are o viteza foarte buna, si este cautat de mai multe cluburi din Europa. 
   Un alt jucator vehiculat de presa engleza ca fiind o tinta pentru Liverpool este Karim Benzema. Dupa evolutia buna din meciul disputat pe Wembley, fostele legende a lui Liverpool au declarat in presa ca patronii au o prima provocare la club : sa semneze cu Benzema. Este un atacant valoros care poate face pereche cu Fernando Torres in atacul lui Liverpool. La Real Madrid, majoritatea meciurilor este rezerva, acesta neputand sa-i ia locul lui Higuain.
  Un alt jucator monitorizat de Liverpool, este mijlocasul lui Tottenham, Niko Kranjcar. Despre numele lui s-a vehiculat mai mult in presa engleza. 
   Ramane de vazut in perioada de iarna cine va veni si cine va pleca. Eu cred totusi ca mai avem nevoie de cel putin un atacant de careu care sa faca pereche cu Torres sau sa-l inlocuiasca.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.