joi, 28 august 2014

Aldridge este încântat de venirea lui Balotelli

Transferul rapid al lui Balotelli la Liverpool l-a surprins și pe fostul atacant al clubului John Aldridge. Acesta și-a exprimat pe site-ul englez liverpoolecho.co.uk, acolo unde scrie periodic, surprinderea cu privire la venirea italianului susținând că nu se aștepta ca Mario să fie cel care va acoperi golul din atacul lui Liverpool.

"Este cu siguranță un transfer despre care toată lumea vorbește, și unul care împarte opinia suporterilor în două. Am întâlnit pe cineva care credea că este o idee grozavă și pe altcineva care credea că este un dezastru gata să se întâmple. Eu? Sunt întru totul pentru el." a scris Aldridge pentru site-ul britanic. "Să ne uităm la câteva date, în primul și în primul rând. Am plătit 16 milioane de lire pentru numărul 9 din naționala Italiei, în timp ce Fabio Borini, un jucător mult mai mic, ajunge la 14 milioane de lire. Jucători ca Shane Long și Ross McCormack, atacanți medii, au fost transferați în această vară pentru sume comparative cu cea a lui Balotelli."

"Acum doi sau trei ani, Liverpool nu era capabilă să atragă jucători ca Balotelli pe Anfield. Ar fi fost un vis. Și OK, poate venirea lui acum spune ceva despre cum a decurs cariera lui, la fel de bine despre progresul pe care Liverpool l-a făcut, dar cu adevărat cred că acest transfer poate fi unul inspirat. Ca fotbalist, există foarte puține semne de întrebare asupra lui. Este mare, puternic, rapid, înscrie goluri și poate crea haos apărătorilor. Întrebați orice fundaș central dacă i-ar plăcea să joace împotriva lui Mario când el este la cel mai bun nivel al său, iar eu vă garantez că ar spune nu."

John Aldridge nu și-a exprimat opinia doar despre jucătorul Mario Balotelli, ci și despre caracterul acestuia: "Chestii din afara terenului? Ei bine, va trebui doar să ne ținem degetele încrucișate, din păcate. A fost frumos, cu toate acestea, să îl aud pe Andrea Pirlo vorbind despre cum Balotelli s-a maturizat ca persoană, și a fost de asemenea bine să îl aud pe agentul său, Mino Raiola, spunând că aceasta este ultima lui șansă la un club mare. Aceasta este motivația pentru un jucător ca Balotelli, crede-mă. El va dori să demonstreze ceva dupa modul în care cariera lui în Premier League a luat sfârșit ultima data."

Fostul atacant a concluzionat spunând că Balotelli poate fi cel mai important jucător din cadrul clubului, dar că aceasta depinde numai de el. "Manager-ul, fanii, colegii, cu toții pot juca un rol, dar în cele din urmă totul este despre ce vrea Balotelli să facă."

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.