marți, 26 august 2014

Manchester City 3-1 Liverpool


Liverpool înregistrează prima înfrângere din acest sezon, una dureroasă: 3-1 cu Man City. A fost mai rău decât ultima deplasare pe Etihad. Apărarea a dat din nou semne de slăbiciune, iar cetăţenii au profitat de fiecare dată.

Moreno nu a părut să fie pregătit 100% pentru acest meci, s-a văzut la primul gol, iar Lovren i-a cam neglijat pe cetăţeni, s-a văzut la golul trei. Păcat, amândoi sunt jucători de valoare, dar defensiva arată la fel ca în sezonul trecut. În prima repriză am fost mai buni ca ei, însă băieţii lui Rodgers au căzut odată cu primul gol încasat de Mignolet, care astăzi a fost doar spectator.

Golurile echipei gazdă au fost înscrise de călăii noştrii Jovetic (două) şi Aguero. Nici atacul nu a mers prea bine pentru noi, având în vedere că golul nostru tot ei l-au înscris, Zabaleta autogol în minutul 83. Pe final Liverpool ar mai fi putut spera la un egal dacă Lambert nu rata acea şansă imensă de a face 3-2. Nu cred că Lambert va putea aduce ceva în jocul nostru vreodată. Are o poveste frumoasă, emoţionantă, dar nu cred că  va putea ajuta echipa în momentele dificile.

Spre sfârşitul jocului au mai apărut şi problemele medicale. Glen Johnson nu a mai putut continua meciul, iar Liverpool a terminat în 10. Nu ştiu dacă această accidentare este o veste bună sau rea pentru noi. Skrtel şi Moreno au fost şi ei foarte aproape să se accidenteze, mai ales spaniolul care a călcat greşit şi a dat emoţii cormoranilor.

Este o înfrângere greu de digerat, însă mergem mai departe. "You'll Never Walk Alone!"



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.