duminică, 10 august 2014

Liverpool 4-0 Dortmund


Astăzi Liverpool a oferit un adevărat spectacol pe Anfield în duelul cu Borussia Dortmund. Cormoranii au câştigat cu scorul de 4-0 ultimul amical înainte de începerea campionatului în Anglia.

Rodgers a alcătuit un prim 11 foarte interesant, în care se aflau pentru prima dată Lovren şi Manquillo. Sunt şanse mari ca aceeaşi echipă să fie folosită şi săptămâna viitoare la meciul cu Southampton. Toţi au jucat excelent, dar Coutinho a fost incredibil la câteva faze, a ridicat tot stadionul în picioare cu driblingurile şi pasele sale. Apărarea a arătat parcă mai bine ca niciodată, Lovren şi Manquillo parcă joacă de o viaţă la Liverpool. Trebuie totuşi menţionat că la Dortmund au lipsit mulţi jucători de bază.

Liverpool deschide scorul în minutul 10, în urma unei faze foarte frumoase, Lovren pasă la Coutinho care a deviat mingea spectaculos către Sturridge, iar acesta a înscris fără probleme. 3 minute mai târziu Lovren face 2-0, înscriind deja primul gol pentru Liverpool. Cormoranii au început foarte tare şi repriza secundă, iar în minutul 48 Coutinho marchează golul 3. În minutul 61 Henderson înscrie ultimul gol al meciului, la capătul unei faze superbe, consruită de Coutinho, Sterling şi Sturridge.

Am asistat astăzi la o adevărată lecţie de fotbal, cormoranii au reuşit să încânte printr-un fotbal rapid şi frumos. Îmi place cum arată echipa înainte de startul sezonului. Lovren pare un adevărat lider în defensivă, iar Manquillo m-a impresionat, are un potenţial uriaş. Dacă mai vine şi Moreno şi încă un atacant ar fi perfect. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.