marți, 5 august 2014

Liverpool 1-3 Manchester United


Liverpool a pierdut ultimul meci din cadrul turneului International Champions Cup cu 3-1 în faţa rivalei Man United, ratând şana să câştige trofeul.

Câteva decizii ale arbitrului plus lipsa de reacţie a unor jucători de-ai noştri au dus la acest rezultat. Poate că nici norocul nu a fost de partea noastră... Gerrard a deschis scorul din penaly în minutul 14, iar pentru noi totul s-a rupt în minutul 55, când Rooney a adus egalarea. Două minute mai târziu Mata a făcut 2-1, iar Lingard a închis tabela în minutul 88.

Era greu să câştigăm azi, având în vedere că atacul nostru a suferit foarte mult, singurii jucători care au făcut ceva fiind Sterling şi Coutinho. S-a văzut lipsa unui atacant de valoare, un Suarez sau un Sturridge. Lambert este foarte slab. Ştiu că mulţi îl apreciază pentru că este fan Liverpool şi au răbdare cu el, dar totuşi este un atacant de 32 de ani şi nu a arătat nimic în aceste meciuri de pregătire. Avem mare nevoie de un atacant de valoare, altfel vom avea probleme mari. Nu ne putem pune speranţele într-un puşti de 19 ani, care într-adevăr este genial, dar nu poate marca 20 de goluri într-un sezon. Glen Johnson a avut din nou o evoluţie jalnică, de multe ori penibilă. Îşi bate joc de multe faze, nu îmi vine să cred de jucător de duzină a devenit. Echipa a avut momente bune azi, în special datorită lui Sterling şi Coutinho. Manchester nu m-a impresionat, nu înţeleg de ce mulţi îi dau deja campioni. La ei cam aia e echipa de bază, iar din punctul meu de vedere vom fi peste ei, singurul lor avantaj fiind că nu joacă într-o competiţie europeană.

Mai e timp de transferuri, dar trebuie făcute. Toată lumea e conştientă că trebuie să vină un atcant. Nu ştiu cine, dar trebuie. Cu acel atacant, cu Lallana, cu Markovic şi poate şi cu Moreno echipa cred că va arăta foarte bine. Urmează amicalul de gală cu Dortmund de Sâmbătă, de la 14:15. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.