joi, 21 august 2014

Este Balo atacantul potrivit?


Este evident că Rodgers caută să transfere un atacant de clasă mondială care să-l facă uitat pe Luis Suarez. În acest moment sunt puţini atacanţi top class dispuşi să negocieze un eventual transfer. Cel mai mult s-a vorbit despre Cavani şi Falcao, amândoi având şanse minime să vină la Liverpool. Până la urmă cele mai mari şanse sunt ca Balotelli să fie atacantul ales.

Până astăzi eu nu credeam în acest transfer, Brendan Rodgers a declarat că Liverpool nu-l va transfera pe Balotelli în această vară, iar Galliani, vicepreşedintele lui AC Milan a declarat că în prezent nu există nicio ofertă pentru atacantul italian. Însă, în ultimele ore au apărut tot mai multe zvonuri că Liverpool a deschis negocierile cu rossonerii pentru Mario Balotelli. 

La fel cum se zvonea şi despre Falcao, Rodgers l-a dori pe Balotelli sub formă de împrumut, însă cei de la Milan ar dori un transfer definitiv. Mino Raiola, agentul nebunului atacant italian, s-ar afla în Londra pentru a negocia transferul lui Balo pe Anfield.

Ştim cu toţii cine este Balotelli, că iese în evidenţă atât pe teren cât şi în afara lui. Totuşi, cred că Liverpool are nevoie de el, dar şi el de Liverpool. Voi ce ziceţi?


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.