miercuri, 27 august 2014

Henderson:"Mario este un mare jucător"



Venirea oficială a lui Balotelli la Liverpool a adus de la sine și primele reacții din partea jucătorilor. Printre cei care și-au exprimat părerea despre sosirea lui Mario pe Anfield au fost Joe Allen si Jordan Henderson.

Primul dintre ei este de părere că italianul transferat pe 16 milioane de lire va oferi echipei o nouă variantă în atac: "Sunt încântat să joc alături de el. Este un jucător cu o calitate impresionantă." De asemenea galezul a mai adăugat și că Mario va reprezenta o mare amenințare pentru adversari: "Are avantajul spontaneității de partea lui."

La randul său, Henderson s-a arătat la fel de încântat de noua achiziție a clubului: "Cred că toată lumea abia așteaptă să lucreze cu el. Este un jucător foarte talentat și totodată un mare jucător care a venit la club." Încurajările italianului din vestiar înainte de startul meciului nu au fost trecute cu vederea de către Henderson care s-a arătat încântat de gestul lui Mario: "A fost la vestiar pentru a ne ura tuturor noroc. A fost bine sa îl vedem. Sperăm că va avea o săptămână de antrenament bună și că va fi pregătit pentru duminică."

Se pare că nu numai fanii au așteptări foarte mari de la Super Mario, ci și noii săi colegi. Acum rămâne de văzut cum va reacționa italianul în această situație, sosit la un club care îi oferă o încredere maximă din toate punctele de vedere. Să sperăm că duminică, la meciul cu Tottenham, vom avea ocazia sa îl vedem la lucru și, de ce nu, poate reușește să marcheze și primul gol în tricoul lui Liverpool. Cu Mario pe teren orice este posibil.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.