duminică, 3 august 2014

Liverpool 2-0 AC Milan


Înaintea acestui meci se ştia sigur că Liverpool va termina pe primul loc în grupa B de la International Champions Cup, însă acest lucru nu i-a făcut pe băieţii lui Rodgers să o lase mai încet. După 7 ani Liverpool şi AC Milan s-au întâlnit din nou, de data aceasta doar într-un amical. Cormoranii au câştigat fără prea mari emoţii în faţa unei echipe care trece printr-o perioada foarte dificilă, terminând astfel grupa cu 8 puncte.

Joe Allen a deschis scorul în minutul 17, iar Suso a stabilit scorul final cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar. Rickie Lambert ar fi putut face mult mai repede 2-0, însă a ratat un penaly în prima repriză. Ibe a făcut din nou un meci foarte bun, la fel şi Henderson şi Allen. După o oră de joc au intrat greii Gerrard, Skrtel, Sakho, Coutinho... Can şi Suso au intrat şi ei tot atunci şi s-au descurcat foarte bine, mai ales spaniolul, marcând un gol foarte frumos. Pe Johnson şi pe Toure, care a fost căpitan până la intrarea lui Gerrard, nu prea aş vrea să-i mai văd. Pe partea dreapta sunt probleme mari, dar se pare că Liverpool a ajuns la un acord cu Atletrico Madrid pentru împrumutul lui Manquillo. Cred că va fi peste Johnson sau Kelly şi mult mai bun ca ultimul fundaş împrumutat, Aly Cissokho.

Marţi, ora 3:00, Liverpool joacă finala acestui turneu împotriva celor de la Manchester United, aşa cum am anticipat. Va fi un meci foarte interesant şi destul de greu pentru că United arată mult mai bine în acest sezon. Abia aştept, va fi nebunie! "You'll Never Walk Alone!"


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.