miercuri, 10 septembrie 2014

Contracte noi?


Este de aşteptat ca în următoarea periaodă să vedem cum mai mulţi jucători importanţi din cadrul echipei îşi vor prelungi contractele, mai ales că 5 dintre ei au intrat în ultimul an, iar la iarnă şi-ar putea negocia fără nici o problemă trecerea la o altă echipă. Aceştia sunt jucătorii ale căror contracte expiră vara viitoare:

  • Steven Gerrard, ajuns la 34 de ani. Oricât de greu ne-ar fi, trebuie să recunoaştem că finalul carierei sale se aproapie. Nu cred că putem avea emoţii dacă îşi prelungeşte sau nu contractul Gerrard, însă este interesant de văzut pe ce perioadă va semna. Probabil încă 2 ani, adică până în 2017 când Stevie G va avea 37 de ani, iar apoi să mai joace un ultim sezon pe Anfield? Nu ştiu, îmi este greu să mă gândesc la acel moment.
  • Jon Flanagan, care cu siguranţă nu a fost uitat de Rodgers. S-a tot zvonit la sfârşitul lunii trecute că-şi va prelungi contractul, însă nimic oficial până în acest moment. Nici cu el nu cred că sunt emoţii. Chiar el a declarat că vrea să rămână la Liverpool cât mai mult timp, iar eu cred că toţi suntem de acord cu el. Probabil că un contract pe termen lung îi va fi oferit în curând.
  • Glen Johnson, aflat pe o pantă descendentă. Viitorul său pe Anfield este incert, însă acesta a declarat că este relaxat în privinţa contractului său, aşteptând o eventuală propunere din partea conducerii. Are un salariu foarte mare, iar acum este din ce în ce mai greu să obţină un loc de titular, Manquillo şi Flanagan fiindu-i superiori. Eu sincer m-am resemnat cu gândul că Glen Johnson nu mai e deloc jucătorul de acum 2-3 ani, iar dacă în iarnă am putea lua câteva milioane pe el ar fi foarte bine.
  • Suso, pe care din păcate îl vedem doar la antrenamente. Cred că a demonstrat în pre-sezon că merită să continue pe Anfield. Acum câteva zile declara că îi place să se antreneze sub comanda lui Brendan Rodgers. AC Milan se pare că urmăreşte atent situaţia sa, iar în iarnă ar urma să înceapă discuţiile cu tânărul spaniol. Ar fi păcat să pierdem un astfel de jucător care are un potenţial imens.
  • Kolo Toure, care a fost foarte aproape să plece chiar în această vară însă Rodgers i-a transmis că rămâne în continuare un jucător important pentru echipă. Totuşi este greu de crezut că Toure va rămâne pe Anfield şi după vara lui 2015.
"You'll Never Walk Alone!"


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.