marți, 23 septembrie 2014

Liverpool v. Middlesbrough

Rickie Lambert e anuntat titular pentru meciul de diseara
Inainte de toate, sunt sceptic inainte de meciul cu Boro, pentru ca jucam cu echipa a doua, pentru ca echipa noastra nu a aratat o forma tocmai buna in ultimele meciuri (vorbind despre prima noastra echipa, nu a doua), si pentru ca Boro vine dupa 3 victorii consecutive in campionat (liga a doua engleza).

In ultima confruntare, Liverpool s-a impus cu 2-1, asta intamplandu-se in 2008, in Premier League. Din ultimele sase confruntari, Liverpool a castigat 5, una terminandu-se la egalitate.

Doar Dean Whitehad si Jonathan Woodgate sunt nume cunoscute pentru mine, dar ambii vor absenta, primul pentru ca isi ispaseste pedeapsa dupa ce a luat un rosu, iar cel de-al doilea pentru ca e accidentat. In rest, sunt numai jucatori anonimi, dar asta nu inseamna ca vom infrunta o echipa nemotivata, care vine pe Anfield sa se supuna.

Liverpool trebuie sa alinieze o alta formatie dupa meciul cu West Ham, dar mai ales inainte de meciul cu Everton; o formatie mai fresh, mai flamanda (sper), dar mai neexperimentata. Una din formatiile de mai jos e posibil sa alinieze Brendan:



By the way: o sa fie pe undeva un meci emotionant pentru Brad Jones, pentru ca portarul nostru da piept cu fosta sa echipa, dar si pentru Daniel Ayala, fundasul lui Boro, fostul nostru fundas care vine pentru prima data pe Anfield in postura de adversar.

Sa speram ca il vedem la lucru pe Suso, jucator care poate schimba soarta unui meci, la fel si Markovic, sau Lallana.

Bring it on!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.