duminică, 14 septembrie 2014

Imposibila infrangere


E adevarat ca sezonul trecut, intregul sezon trecut am avut doar 6 infrangeri, si ca acum, dupa 4 meciuri avem doua infrangeri.

Ei si?!

Ar fi lipsa de cultura sa criticam echipa in vreun fel. M-a intrebat mami in timpul meciului: "cati jucatori englezi are Liverpool in teren?" Era sfarsitul meciului. Era doar Gerrard, Hendo, Sterling si Lambert in teren. Nu asta e chestiunea. Cati jucatori noi a avut Liverpool in teren azi? Si ma refer la jucatori care sunt nou-veniti la club. Cati?

Ei bine: 6. Mai mult de o jumatate de echipa. Nu putem spune ca nu sunt jucatori de valoare. Nu putem spune ca Brendan Rodgers nu stie sa insufle chimie echipei. Totul e: nevoie e timp. Sa nu uitam ca acelasi manager nord-irlandez, plin de entuziasm natural, - si asta se vede pe mimica lui din timpul meciurilor - dupa cum spune Shankly, a reusit cu o echipa care era cotata cu sansa a 7-a la castigarea camionatului, sa termine pe locul 2. Rodgers face din cacat bici, nu am niciun dubiu.

Am stiut ca e posibil sa avem surprize inca de cand am vazut formula de start, in special jucatorii din atac. Inca mai e nevoie de timp ca echipa, noul lot, sa se sudeze.

La finalul zilei eu nu ma bucur decat ca Brendan are un lot flexibil, si ca peste cateva zile redebutam in Champions League.

Cred ca nicio echipa mare nu joaca un fotbal extraordinar inainte sa debuteze in noul sezon de Champions League. Poate au fost si emotiile... poate ca echipa impotriva careia debutam nu trebuie sa afle setea de succes intr-o competitie a carei lipsa o simtim de cativa ani...

Sa privim spre meciul cu Lugorets. Bring it on!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.