vineri, 12 septembrie 2014

Cu Balotelli


E destul de clar ca Balotelli a fost adus ca inlocuitor pentru Suarez, dar e indreptatita umplerea golului lasat de uruguayan cu italianul?

Din punctul meu de vedere, al unui fan care nu se pricepe la prea multe, e greu de preconizat. Balotelli are multe antecedente care il neaga ca talent world-class, poate mai multe decat Suarez, cu toate ca poate ca natura l-a inzestrat pe Balo cu mai multe abilitati. Suarez insa a fost mai atasat de telul sau: sa devina un fotbalist senzational.

Sunt multe lucruri de discutat despre venirea lui Balo, lucruri pe care mi-ar fi placut sa le scriu mai de mult, daca as fi avut spatiu si timp.

De un lucru nu ma indoiesc legat de nou-transferatul nostru atacant: ca e talentat. E inca tanar, poate putin ramas in perioada pubertatii (din punct de vedere psihic), dar cred ca Brendan Rodgers o sa ii fie un profesor foarte bun, si asta include in special viata extra-sportiva. Sa nu neglijam explozia pe care o are Sterling de cand e sub comanda antrenorului nord-irlandez.

Asadar: poate sa se atenueze foarte repede ca viitor talent pe Anfield, daca nu rezista dragostei suporterilor cormorani, poate sa fie un star si jucator de baza in urmatorii 5 ani la echipa noastra. Totul depinde de reactia lui Balotelli in fata suporterilor lui Liverpool. Nu va faceti sperante prea mari, ca sa nu fiti prea dezamagiti. Asa fac eu.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.