marți, 16 septembrie 2014

Revedere


9 Decembrie 2009, Liverpool 1-2 Fiorentina iar cormoranii părăsesc Liga Campionilor încă din faza grupelor... Surprinzător, având în vedere că Liverpool era printre favoritele la câştigarea trofeului. A fost ultima seară de Champions League pe Anfield, o seară tristă care a trimis-o pe Liverpool în Europa League.

Au urmat 4 ani grei, dar gata! Este timpul ca Liverpool să strălucească din nou. Aştept acest moment cu un entuziasm fantastic. Sunt convins că atmosfera creată de fani se va simţi şi din faţa televizorului. Pe Anfield va veni Ludogorets Razgrad, o echipă debutantă, cunoscută foarte bine printre români, care are mai puţini ani de la înfiinţare decât Gerrard la Liverpool. Cu toate acestea, adversarul nu trebuie subestimat. Au un lot omogen cu jucători dornici de afirmare, gata să profite de orice eroare în jocul nostru. 

Liverpool are 99 de victorii în UCL, va veni diseară victoria cu numărul 100? Eu cred că da. Sufletul îmi este încărcat de emoţie, de parcă aş juca eu sau cel puţin aş fi acolo. Număr orele până la startul partidei şi probabil nu mai e mult până când voi începe să număr minutele. "You'll Never Walk Alone" + imnul Champions League, combinaţia perfectă, o coloană sonoră mai tare ca în orice film de la Oscar. E greu de exprimat în cuvinte ce simt, dar ştiu că mulţi simţiţi la fel şi ştiţi despre ce încerc să vorbesc.
Make Us Dream

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.