miercuri, 17 septembrie 2014

Liverpool 2-1 Ludogorets

Champions League s-a întors pe Anfield! Liverpool reuşeste victoria cu numărul 100 în cea mai imporantă compeţiţie a cluburilor. A fost o victorie  obţinută mai greu decât ne aşteptam, împotriva unui adversar foarte bine organizat care ne-a pus mari probleme.

În prima repriză Liverpool a părut incapabilă să treacă de defensiva bulgarilor. Coutinho şi Lallana nu au reuşit să creeze spaţii, fiind de multe ori previzibili. Amândoi au fost schimbaţi în repriza secundă, în locul lor intrând Lucas şi Borini, ultimul având o ocazie mare de a deschide scorul la prima atingere. Bulgarii au fost şi ei aproape să marcheze primul gol al meciului, profitând de o greşeală mare a lui Sakho, însă Bezjak a trimis mingea în bară. Până la urmă cormoranii au fost cei care au marcat primii, gol înscris de Balotelli, aflat la prima reuşită în tricoul lui Liverpool. În minutul 90+1, când nimeni nu se mai aştepta, Abalo aduce egalarea pentru Ludogorets, trecând prea uşor pe lângă Lovren. Însă două minute mai târziu Gerrard aduce victoria marcând dintr-un penalty obţinut de Manquillo.

Chiar dacă jocul nostru nu a mers prea bine, consider că această victorie este pe deblin meritată, indiferent de ce ar zice alţii. Puţini jucători au făcut un meci bun azi. Sterling şi Lovren au avut o evoluţie cât de cât bună, însă amândoi au greşit la golul oaspeţilor. Pot să zic că mi-au plăcut Moreno şi Balotelli pentru că a marcat. Consider că am avut prea multe emoţii cu o echipă care în mod normal nu trebuia să ne pună probleme. Urmează o deplasare grea la West Ham, iar în UCL vom juca în Elveţia cu Basel. Rodgers trebuie să rezolve cât mai repede problemele din atac, acolo unde se vede lipsa lui Sturridge, dar şi a lui Suarez. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.