duminică, 21 septembrie 2014

Greu pe două fronturi



Încă un esec în campionat şi speranţele de a termina pe un loc fruntaş scad cu ficare înfrângere pe care o suferim.

 În urma partidei de azi, nu rămâne decât să-i felicit pe cei de la West Ham pentru victorie.
Au reuşit să marcheze de trei ori, iar noi... cu greu am reuşit să marcăm un gol.

 În minutul 6 deja era 2-0 pentru West Ham, primul gol l-am primit dintr-o fază fixă (apărare dezorganizată), iar al doilea gol pot spune că a fost un gol norocos, Sakho greşind centrarea, a trimis migea peste Mignolet, reuşing un gol superb.

Spre finalul primei părţi Balotelli reuşeşte un stop impecabil, însă a şutat în adversar, mingea sărind cu noroc la Sterling, acesta marcând cu un şut puternic la colţul lung.

În partea a doua a meciului a intrat şi Adam Lallana,aducând puţină fantezie jocului nostru.
Chiar şi cu Lallana în teren ,nu am reuşit decât să ţinem de minge fără a ne crea mari ocazii de gol şi pe finalul meciului, Wes Ham "a răsucit cuţitul în rană" , a înscris şi golul trei, stabilind scorul final.

 Parcă totul s-a prăbuşit după plecarea lui Suarez. Plecând un singur jucător de bază şi aducând alţi zece, sperând să facem faţă pe două fronturi, parcă soarta ne este potrivnică... în Champions League am reuşit cu mari emoţii să smulgem cele trei puncte celor de la Ludogorets, iar în campionat ne rugăm meci de meci să nu primim gol şi poate ne ajută Domnu' să marcăm.

Sunt de părere că Brendan Rodgers s-a axat prea mult pe problemele din apărare şi a uitat de atac.
Am crezut că problema atacului e doar o problemă de timp pâna se va rezolva, însă la cum decurg lucrurile, Rodgers ar trebui să adopte o altă strategie. Şi sezonul trecut aveam probleme în apărare, dar marcam aproape meci de meci.

Nu pot să îmi dau seama care e problema, însă sper ca Rodgers să o rezolve cât mai repede dacă vrem să prindem un loc fruntaş în campionat şi să trecem de grupe fără emoţii.




LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.