luni, 20 iunie 2011

Aceasta o fi 'lista neagră' ?

   
   Kenny Dalglish vrea să întărească echipa de pe Anfield în această vară cu jucători tineri, care confirmă la echipele lor actuale de club, şi care se vor integra perfect în 'spiritul cormoranilor'. Există câţiva jucători la Melwood care îşi primesc salariile degeaba, şi care ar cam trebui să plece. 

   Sky Sports a înţeles astăzi că Wolverhampton Wanderers este foarte interesată de serviciile lui Paul Konchesky, fundaşul adus de Roy Hodgson, în timpul mandatului său. Acesta nu a reuşit să se afirme şi a fost împrumutat la Nottingham Forest, odată cu venirea lui Kenny Dalglish.

   Christian Poulsen nu mai este nici el dorit pe Anfield, acesta prinzând doar câteva partide în acest sezon de Premier League. Adus cu mare fast de Roy Hodgson, danezul nu a reuşit să-şi impună stilul lent, şi este ţinut mai mereu pe bancă de Kenny Dalglish. Acesta este dorit de Stoke City, la fel ca şi David N'Gog.

   Atacantul francez nu a reuşit să se impună nici el în faţa mai marilor Dirk Kuyt şi Luis Suarez, şi nici în faţa lui Fernando Torres, jucător plecat între timp la Chelsea, fiind rezervă mai tot timpul sezonului. Alături de Stoke, Sunderland mai este interesată de seriviciile tânărului înaintaş.

   'Telenovela' Alberto Aquilani este aproape de sfârşit, echipe din Italia fiind interesate de serviciile lui. Juventus Torino, şi mai nou, AC Milan, sunt foarte interesate de seriviciile acestui jucător, care nu reuşeşte să se adapteze stilului rapid din Premier League, fiind împrumutat sezonul trecut la 'Bătrâna-Doamnă'.

   Milan Jovanovic este un alt jucător care îşi doreşte să plece de pe Anfield Road, neintrând în graţiile lui Kenny Dalglish. Sârbul nu a prins nici un meci de la venirea scoţianului pe banca cormoranilor, jucând doar în vreo 2-3 meciuri, în timpul 'magnificului' Roy Hodgson. Probabil că va pleca şi el cât mai curând.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.