miercuri, 29 iunie 2011

Charlie Adam - telenovela continuă ...

   După 'telenovela Alberto Aquilani', se pare că Liverpool este implicată într-una nouă, numită 'telenovela Charlie Adam'. Un ziar local din Blackpool, a scris astăzi că mijlocaşul echipei gazdă, s-a întâlnit cu preşedintele clubului, şi i-a spus acestuia că vrea să plece la Liverpool cât mai repede, însă, cormoranii încearcă să obţină un preţ cât mai mic, iar Blackpool vrea să obţină un preţ cât mai mare.

   Pe de altă parte, Daily Mirror a scris astăzi că Steven Gerrard este foarte fericit de aducerea lui Charlie Adam la club, şi crede că odată cu venirea acestuia, competiţia va fi mai mare la mijloc, acolo unde avem jucători buni.

     " Avem o mulţime de mijlocaşi buni aici. De exemplu, cred că Lucas a fost cel mai bun jucător al sezonului trecut din echipa noastră, dar pentru mine, nu contează cu cine joc la mijloc. " a declarat căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard.

   Chiar dacă presa din regat anunţă aşa ceva, noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să aşteptăm vestea oficială. Cu toate acestea, această noutată îl apropie pe Adam mai mult de Liverpool, situându-ne la un mic pas de a semna cu el.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.