duminică, 26 iunie 2011

Hazard - o poartă închisă definitiv

   
   Campioana Franţei pune capăt tuturor zvonurilor care îl privesc pe Eden Hazard, insistând că acesta nu este de vânzare. Belgianul părea a fi una dintre principalele ţinte ale lui Liverpool, dar acum, aceştia vor trebui să se orienteze către alţi jucători de clasă. 

   Cormoranii l-au monitorizat pe Hazard de foarte mult timp, dar posibilitatea transferului său a fost foarte confuză, cu multe schimbări de situaţie. Acum, oficialii clubului de pe Stade Lille-Metropole, au dat cărţile pe faţă, închizându-le gura tuturor. 

     " Eden nu este de vânzare. Nu putem lăsa unul din cei mai buni jucători ai echipei să plece. El va fi cu noi şi în sezonul următor. " a afirmat managerul general a lui Lille, Frederic Paquet.

   Au fost câteva oferte pentru Hazard, iar dacă Lille îi va da drumul, probabil că acesta va alege Spania, ţinând cont că belgianul şi-a declarat iubirea pentru campionatul iberic. Poate în sezonul următor, când trebuie să ajungem în Uefa Champions League, vom deveni o formaţie mult mai atractivă pentru jucătorii de top, dar noi ştim că Liverpool are atracţia ei - spiritul pe care Shankly la adus - You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.