joi, 23 iunie 2011

Clichy vrea la Liverpool !

   
   Se pare că fundaşul stânga a lui Arsenal, Gael Clichy, a refuzat o ofertă uriaşă de la AS Roma, pentru a juca la Liverpool. Francezul mai are doar un an contract cu echipa de pe Emirates, şi îşi doreşte să plece, după ce a refuzat o prelungire de contract cu gruparea londoneză. 

   AS Roma i-a oferit 7 milioane de lire sterline lui Arsenal, cu două mai mult decât îi oferă Liverpool, şi pe lângă acest lucru, echipa de pe Olimpico i-a asigurat lui Gael un salariu de 30 de milioane de lire sterline pe următorii cinci ani, dar francezul a refuzat, în dorinţa de a juca sub comanda lui Kenny Dalglish. Şi cum managerul nostru este disperat să aducă un fundaş stânga, după ce Fabio Aurelio este lovit de multe accidentări, iar Paul Konchesky nu a confirmat, şi va fi probabil vândut, Gael Clichy ar putea fi soluţia ideală pentru partea stângă a apărării noastre.

   Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi ce vor mai aduce Comolli şi Dalglish. Presa de astăzi scrie că aceştia şi-au stabilit mijlocaşii ofensivi pe care îi vor aduce, pentru a acoperi partea stângă - Stewart Downing şi Dimitri Payet.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.