miercuri, 22 iunie 2011

N'Zogbia - să fie oare el soluţia ?

   
   Wigan Athletic este resemnată de faptul că îl vor pierde sigur pe Charles N'Zogbia, în această vară. Preşedintele clubului de pe DW Stadium, vrea cu orice preţ să obţină preţul meritat de francez, având în vedere că acesta a marcat nouă goluri în sezonul trecut, şi a fost servant pentru alte cinci. 

   Winger-ul a atras atenţia lui Liverpool şi a lui Sunderland, însă a fost foarte aproape de a semna cu Birmingham City, înainte de sezonul trecut. Tranzacţia nu s-a realizat datorită neînţelegerilor contractuale. Pe atunci, Wigan a acceptat o ofertă de 9 milioane de lire sterline, venită din partea actualei divizionare secunde, Birmingham City. 

     " Cred că va pleca în această vară, dar vrem preţul exact pentru el. Avem un preţ în minte, şi vrem să-l obţinem. Au fost multe echipe interesate de Charles - vreo 3,4. Deocamdată nu sunt oferte, dar cred că în următoarea săptămână, vor veni cu siguranţă, iar lucrurile vor deveni foarte serioase. Însă, el merită mult mai mult decât cerem noi. Orice club va pune mâna pe Charles, va face o afacere excelentă. " a declarat preşedintele lui Wigan, Dave Whelan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.