luni, 27 iunie 2011

O seară plină de zvonuri ...

   
   După o aşa zi încărcată în zvonuri, am decis să vă prezentăm aici toate ştirile ce o privesc pe Liverpool,  ştiri care punctează venirea anumitor jucători.

   Super-mijlocaşul lui Toulouse, Moussa Sissoko, este foarte curtat de multe echipe, printre care şi Liverpool. Agentul său a confirmat că formaţia franceză poartă discuţii cu mai multe cluburi, printre care şi Inter, Lyon, Newcastle şi Liverpool. Însă, jucătorul a declarat că vrea să vină la o echipă care se bazează pe un proiect şi are planuri măreţe pentru viitor, iar Liverpool se încadrează foarte bine în această categorie. Se pare că preţul său se ridică undeva la 13 milioane de lire sterline.

   Goalkeeper-ul romanilor, Alexander Doni, a susţinut astăzi că nu vrea să semneze cu Liverpool, datorită salariului prea mic pe care îl oferă aceştia. După declaraţiile din presă, cormoranii i-au oferit cam 40 % din salariul pe care îl avea la Roma. După afirmaţiile lui, " nu puteam să accept oferta cu asemenea condiţii ".

   Brazilianul lui Wolfsburg, Diego, a susţinut că îşi doreşte foarte mult să joace în Premier League, având în vedere că o plecare a sa de la clubul german este inevitabilă, după ce relaţiile cu antrenorul Felix Magath, sunt foarte reci. Acesta a afirmat că este în discuţii cu anumite cluburi din Premier League, dar nu vrea să dea nume.

   'Caughtoffside' a scris astăzi că Liverpool se pregăteşte să anunţe în următoarele 24 de ore, două mutări. Este vorba de venirea lui Charlie Adam şi de venirea lui Stewart Downing, de la Aston Villa. Transferul scoţianului de la Blackpool este ca şi realizat, cluburile aflându-se în discuţii avansate, iar Villa nu vrea să renunţe la preţul său major, dar se pare că Downing va recurge la o cerere de transfer, pentru a putea pleca la Liverpool, care va oferi mai mult ca sigur 16 milioane de lire sterline pentru a-şi asigura seriviciile winger-ului englez.

   De partea plecărilor, se pare că Juve şi Inter continuă asaltul pentru a-l achiziţiona pe Raul Meireles, iar portarul spaniol, Pepe Reina, a refuzat orice zvon, în care acesta este dat ca o posibilă soluţie pentru Atletico Madrid, după ce David de Gea va semna cel mai probabil cu Manchester United.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.