joi, 16 iunie 2011

Viitorul stadion - încă un mister

   
   Chiar dacă s-a vorbit de mult timp despre acest lucru, Liverpool Football Club este indecisă cu privire la viitorul stadion al echipei. Aceştia au două posibilităţi: ori extind stadionul Anfield, mărindu-i astfel capacitatea, ori construiesc un stadion nou, în parcul Stanley.

   Fenway Sports Group, gruparea care o conduce pe Liverpool, ar prefera extinderea actualului stadion al echipei, la fel cum au făcut şi la Boston Red Sox, dar nu exclud nici construirea unui nou stadion, numit Stanley Park. 

   Până la finalul acestei luni, clubul trebuie să se decidă dacă va construi o arenă în parcul Stanley, punând în aplicare chiria de 999 de ani pe care aceştia o au cu conducerea oraşului. 

   Potrivit directorului de management al Fenway Sports Group, Billy Hogan, scopul conducerii este ca echipa să fie cot la cot din punct de vedere al sponsorizării cu celelalte forţe ale Angliei.

   
   Rămâne de văzut ce decizie se va lua, dar noi suntem siguri că niciun stadion nu va avea spiritul pe care îl deţine acum Anfield Road - bătrâna arena a echipei noastre.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.