vineri, 3 iunie 2011

Henderson şi Jones pentru 30 de milioane?

   
   Presa din Albion afirmă tot mai des că Liverpool este mai aproape de a face o dublă mutare, în valoare de 30 milioane de lire sterline - este vorba despre fundaşul lui Blackburn Rovers, Phil Jones, şi mijlocaşul lui Sunderland, Jordan Henderson, amândoi tineri de viitor şi cu un mare talent.

   Se vehiculează că echipa de pe Anfield a mărit oferta pentru Henderson (15 milioane de lire sterline), un preţ mai apropiat de cel cerut de Sunderland (18 milioane de lire sterline). Jucătorul de 20 de ani este titular incontestabil în echipa lui Steve Bruce, dar acesta a susţinut că nu concepe o pierdere a lui Jordan.

   Phil Jones, fundaşul de 19 ani a lui Blackburn Rovers, este cotat şi el la 15 milioane de lire sterline, iar patronii lui Liverpool sunt gata să plătească această sumă. Cormoranii se luptă cu Arsenal şi Tottenham pentru semnătura lui Jones. Se pare că aceasta este o strategie a lui Dalglish, de a semna cu jucători britanici, nu foarte înaintaţi în vârstă. 

   Se vehiculează că Dalglish şi Comolli s-au interesat pe Stadium of Light şi de disponibilitatea lui Lee Catermole, căpitanul englez a lui Sunderland, în vârstă de 23 de ani.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.