duminică, 19 iunie 2011

Dalglish - profesorul perfect din vestiar

   Martin Skrtel este foarte uimit de impactul provocat de Kenny Dalglish în vestiarul cormoranilor, acesta aducând totodată un val masiv de încredere.

   Legendarul jucător şi antrenor scoţian, a preluat-o pe Liverpool de pe poziţia a 12-a, şi a dus-o până pe poziţia a 6-a. Drept răsplată, patronii lui Liverpool i-au oferit un contract pe trei ani de zile, ştire care l-a bucurat foarte mult pe Skrtel.

     " Kenny ne-a readus încrederea. Primul său meci a fost împotriva lui Manchester United, în cupă. Prima noastră întâlnire a avut loc în acel week-end, atunci când el ne-a spus să credem în el pentru că şi el crede în noi. "

     " El ne-a vorbit despre spiritul unei echipe, şi a afirmat că dacă jucăm împreună, ca o echipă, putem avea succes. A menţinut încrederea la cote maxime, acesta fiind cel mai important lucru. "

     " Kenny este un tip de treabă, care glumeşte şi râde întotdeauna. El a schimbat atmosfera din jurul echipei noastre. " a declarat apărătorul slovac.

     " Să fiu sincer - nu am ştiut nimic despre Kenny, deoarece atunci când el a antrenat pentru prima dată, eram foarte tânăr, dar în patru ani de când sunt la acest club, l-am văzut aici şi am învăţat multe lucruri din istoria clubului şi despre ceea ce reprezintă el acolo. Acum ştiu mult mai multe despre el. "

     " Faptul că a fost pus în funcţia de antrenor definitiv - a fost cea mai bună opţiune. Sunt fericit deoarece el este o persoană foarte bună şi un antrenor de excepţie. Pot vedea un viitor strălucit sub conducerea lui. " a mai adăugat Skrtel.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.