duminică, 19 iunie 2011

Ki Sung-Yeung - o altă soluţie

   Liverpool se pregăteşte să-l achiziţioneze pe starul lui Celtic Glasgow, Ki Sung-Yeung, doar în cazul în care aceştia nu vor ajunge la o înţelegere cu Blackpool, pentru serviciile mijlocaşului scoţian, Charlie Adam

   
   Perioada de transferuri evoluează greu la Liverpool, iar Tottenham Hotspur devine şi ea foarte interesată de Adam, fapt care îi dă mari bătăi de cap lui Liverpool. 

   La doar cei 22 de ani pe care îi are, Ki Sung-Yeung a jucat 38 de partide în naţionala sa, iar pentru Celtic a fost prezent în 34 de partide, în sezonul trecut. Este un jucător foarte bun pentru mijlocul terenului, înalt (1,88 m), care şutează foarte bine şi cu stângul, dar şi cu dreptul. Nu ştiu care este piciorul lui de bază, deoarece şutează excelent cu amândouă, dar cred ca se bazează mai mult pe piciorul drept. Vorbeşte bine engleza, şi cred că s-ar integra perfect în echipa lui Dalglish, fiind şi un jucător rapid.

   În caz că Blackpool nu va accepta preţul lui Liverpool pentru Charlie Adam, atunci probabil că oficialii de pe Anfield îşi vor îndrepta privirea spre acest tânăr jucător coreean.

*Puteţi căuta pe YouTube nişte videoclipuri cu acest jucător, şi cred că îl veţi dori foarte mult în echipa noastră.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.