joi, 23 mai 2013

Cum stăm cu Andy Carroll?


   Andy Carroll și-a încheiat împrumutul la West Ham United, însă gruparea de pe Boleyn Ground îl dorește definitiv. Până aici, totul este ”conform planului”. Cele două cluburi s-au și înțeles asupra prețului, care se va învârti în jurul a 15 milioane de sterline.

   Managerul cormoranilor, Brendan Rodgers, s-a întâlnit astăzi cu atacantul britanic, principalul subiect de discuție fiind viitorul acestuia. Brendan i-a explicat foarte clar cum stă treaba, comunicându-i că șansele acestuia pentru a prinde un post de titular sunt destul de mici, având în vedere că sunt câțiva jucători care sunt peste el în momentul de față. I-a explicat clar că dacă va rămâne, trebuie să tragă tare de tot pentru a obține ceea ce dorește - să joace.

   De ce a avut loc această întâlnire și de ce o să mai aibă loc încă una? Pentru că ”Big” Andy își dorește nespus de mult să continue pe Anfield. Rodgers i-a dat timp de gândire o săptămână, pentru a se decide dacă vrea să plece și să joace sau să rămână, cu șanse mici de a evolua constant.

   Mai există un lucru care este luat în calcul. Andy este accidentat și va lipsi timp de patru luni de zile, deci va rata toată pregătirea, dar și startul de sezon, iar cum stilul lui Brendan este un pic diferit de ceea ce este obișnuit să facă Carroll în teren, îi va fi foarte greu să se integreze, în cazul în care va rămâne la Liverpool.

   Părerea fanilor este împărțită. Unii cred că atacantul englez mai merită o șansă, dar alții cred cu tărie că trebuie să plece. Totuși, consider că trebuie luată serios în considerare situația lui, mai ales aceea în care ar pleca: gândiți-vă ce jucător putem aduce cu 15 milioane de lire sterline.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.