miercuri, 8 mai 2013

Ştie problemele şi vrea să le rezolve


   După egalul cu Everton, Liverpool şi-a trecut în cont o nouă partidă fără gol primit, ceea ce este o ţintă care trebuie urmărită în fiecare etapă. Brendan Rodgers este foarte mulţumit când acest lucru se întâmplă, însă de foarte multe ori, faza ofensivă are de suferit destul de mult, pentru că nu reuşim nici să marcăm aşa cum ne-am dori.

   Jocul merge, dar avem nevoie de jucători pe faza ofensivă care pot să facă diferenţa în aceste tipuri de meciuri. Managerul nostru este conştient de acest lucru şi pregăteşte nişte transferuri profitabile.

     " O nouă partidă fără gol primit, a 15-a din acest sezon, însă trebuie să fim puternici atât pe faza defensivă, cât şi pe cea ofensivă. " a susţinut Brendan după derby-ul cu Everton.

   De asemenea, antrenorul nord-irlandez a mai adăugat: " Am marcat multe goluri în acest sezon, dar trebuie să ne îmbunătăţim abilitatea de a sparge apărările echipelor care joacă mai defensiv. Trebuie să găsim 1-2 jucători care să facă diferenţa în meciuri de acest gen. Avem în cont multe rezultate de egalitate şi trebuie să găsim o soluţie în această privinţă. "

   Combinaţiile se leagă din ce în ce mai bine, dar ca să le faci în cel mai eficient mod posibil, ai nevoie de câţiva jucători talentaţi, cu abilităţile cerute pentru asemenea faze.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.