joi, 30 mai 2013

Telenovela continuă ... Happy End?


   Telenovela ”Luis Suarez” este în plină difuzare. Dacă în urmă cu câteva săptămâni ne era frică de Bayern Munchen, echipa care era favorită (conform presei) la cumpărarea jucătorului uruguayan, acum a intervenit un alt gigant în afacere - Real Madrid.

   Atât de multe zvonuri apar cu privire la această posibilă mutare a uruguayan-ului pe Santiago Bernabeu, încât nu știu de unde să încep această dezbatere.

   Totul a pornit de la interviul acordat de Luis pentru un post de radio din țara sa natală, acolo unde a afirmat că este foarte greu să refuzi o ofertă venită din partea lui Real Madrid, în condițiile în care presa din Anglia îl judecă încontinuu pentru comportamentul negativ din teren, uitând de abilitățile sale ca jucător, care au ajutat-o enorm de mult pe Liverpool. De asemenea, starul urugayan a susținut că familia sa suferă, fiind afectată de tot acest tam-tam pornit în urma gestului său, care i-a atras suspendarea de zece etape.

   Suarez a discutat și cu agentul său și cu Brendan Rodgers, spunându-i acestuia ceea ce-și dorește. Totuși, în cursul zilei de astăzi, agentul jucătorului a declarat că fotbalistul uruguayan nu intenționează să plece de la Liverpool, fiind foarte fericit pe Anfield (lucru confirmat și de Suarez). După cum observați, avem parte de o harababură întărite de minciunile presei, care adoră să înflorească diferite neadevăruri, pentru a atrage publicul larg, atât de fragil la asemenea prostii. Jalnic ...

   Cred și eu că Suarez este afectat. Toată lumea se leagă de el după scandalul cu Evra și cel cu Ivanovic. În plus, mai are de ispășit încă șase etape de suspendare, ceea ce nu-l încântă deloc.

   Mă surprinde atitudinea unor fani care ar fi de acord cu plecarea urugayan-ului, un jucător esențial pentru noi. Este adevărat că putem obține bani frumoși pe el, plus un jucător sau doi, însă nu asta este soluția. Până când Realul nu va avea antrenor, nu cred că discuțiile pentru transferul lui Suarez vor avansa.

   Deci, oameni buni, frați, surori: Suarez trebuie păstrat!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.