vineri, 31 mai 2013

Suarez consideră că viitorul său pe Anfield este destul de incert ...


   Problema lui Suarez se îndreaptă spre ce este mai rău pentru noi. Fotbalistul uruguayan a declarat în urma zvonurilor apărute că este nesigur asupra viitorului său la Liverpool, din anumite motive, care nu țin de bani.

   Luis este foarte afectat de modul în care este tratat în Anglia, excluzând clubul nostru. Presa îl urmărește încontinuu, iar acesta nu-și dorește ca fata lui să afle doar lucruri proaste despre tatăl ei, așa cum scriu ziarele. La club, starul sud-american se simte foarte bine, declarând că mereu le va fi recunoscător oamenilor care l-au îndrumat și îl îndrumă la Melwood, însă nu este sigur asupra viitorului său.

   În ciuda zvonurilor care îl leagă de Real Madrid, Suarez a afirmat că nu a existat contact între el și clubul iberic. Deja s-a zvonit suma pe care o va primi pe Santiago Bernabeu, însă dacă era să plece pentru bani, o făcea de mult (conform spuselor uruguayan-ului).


   De cealaltă parte, Liverpool a susținut încăodată că Luis Suarez nu este de vânzare. De asemenea, clubul de pe Anfield se așteaptă ca jucătorul urugayan să-și onoreze contractul.

   Dacă vrea să plece, să o facă. Familia este cea mai importantă, iar urugayan-ul știe acest lucru. Din declarațiile sale, am aflat că paparazzi îl urmăreau și când ieșea în grădină, și când mergea la cumpărături, ceea ce mi se pare puțin exagerat.

   Mi-e clar că Suarez și-a făcut o reputație mai negativă, decât pozitivă, în Anglia. Gesturile sale ieșite din comun au atras multe critici, care îl afectează, iar plecarea sa devine cam iminentă.

   Îmi doresc să rămână din tot sufletul, dar nu trebuie să ne împotrivim sau să-l judecăm dacă va pleca. De fiecare dată am adus un atacant cam de aceeași valoare cu cel care ne-a părăsit. Totuși, vă propun să nu ne gândim la soluții sau la alte chestii mai ”negre” până când transferul său la o altă echipă nu va fi confirmat ... dar haideți să nu ne gândim nici la plecarea sa. Sper să rămână și să ne ajute în sezonul viitor pentru atingerea obiectivelor!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.