marți, 7 mai 2013

Spre campania de transferuri


     Mai sunt doua etape si se incheie campionatul in Anglia. La finalul sezonului, sezon cu bune si cu rele, toti cormoranii doresc ca Brendan Rodgers sa intareasca echipa.

   E clar, postul de fundas central va ramane gol dupa ce Jamie se va dezradacina din fotbal. Personal mi-ar placea sa il vad la lucru pe Coates pentru un sezon, dar poate ca BR il considera necopt, si de-asta incearca aducerea unui fundas central, caci doar de asta se vorbeste cel mai des in ultima vreme. 

   Un nume nou e legat de Liverpool cam in fiecare zi, mai ales nume de fundasi. Ar fi o lista kilometrica, dar o sa ii enumar doar pe cei trei despre care s-a zvonit cel mai des ca vin la Liverpool: Toby Alderweireld de la Ajax, Montoya de la Barcelona si Asley Wiliams de la Swansea.

   De asemenea se mai vorbeste si despre venirea lui Eriksen de la Ajax. O telenovela in adevaratul sens al cuvantului daca ma intrebati pe mine, al carei final sunt sigur ca nu o sa ne bucure.

   Azi s-a zvonit ca fotbalistul lui Celtic Glasgow, Victor Wanyama, e dorit de Liverpool. Acesta e kenyan si poate sa joace ca fundas central sau ca mijlocas defensiv.

   Sunt prea multe nume care au aparut pe net legate de un posibil transfer la Liverpool, dar e posibil ca aceste nume sa il faca pe Rodgers sa rada la auzul lor. Pentru ca sunt zvonuri menite sa gadile presa, sau sa ii infierbante pe unii suporteri cormorani mai putin realisti.

   Indiferent, Brendan Rodgers are la dispozitie pentru aceasta campanie de achizii din vara 20 de milioane de lire, plus eventualele parale venite la club de pe urma vanzarii lui Andy Carroll. Sa zicem 35 de milioane in total. Cu acesti bani BR vrea sa transfere patru fotbalisti.

   Nu vreau sa fac prea multe calcule si nu vreau sa ma pun nici in pielea managerului nord-irlandez, dar imi doresc foarte tare sa reuseasca sa transfere jucatorii de care Liverpool are nevoie, precum i-a transferat pe Sturridge cum si cand trebuia pentru 12 milioane de lire sterline, si pe Coutinho pentru 8 milioane.

   Bafta Rodgers! YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.