joi, 16 mai 2013

Merita Shelvey mai mult?


   Duminica se va disputa ultima etapa din Premier League, cu o miza mare doar pentru Arsenal si Tottenham, echipe care se bat pentru ocuparea ultimei pozitii care duce in Champions League. Liverpool va primi vizita retrogradatei QPR, intr-un meci destul de emotionant, datorita retragerii lui Jamie Carragher.

   Totodata, fiind ultima etapa, Brendan Rodgers ar putea acorda ocazia unor tineri jucatori sa dovedeasca ca pot face fata la nivel inalt. Jonjo Shelvey este unul dintre ei.

   Mijlocasul englez a fost titular in partida cu Fulham, datorita absentei lui Steven Gerrard. Intr-un interviu acordat pentru LFC TV, fostul jucator al lui Charlton Athletic declara ca este multumit de prestatia pe care a avut-o pe Craven Cottage, sperand ca Brendan v-a apela la serviciile sale si in ultima etapa, socotind aceasta intalnire ca pe un meci vital pentru el.


   Jonjo vrea sa demonstreze ca merita sa joace mai mult, iar Brendan nu trebuie decat sa-i urmareasca evolutiile si sa se convinga sau nu de acest lucru. Imprumutul sau la Blackpool a fost de bun augur, pentru ca Shelvey s-a intors cu mai multa experienta de acolo. Gruparea de pe Bloomfield Road a vrut sa-l mai pastreze, poate sa-l cumpere definitiv, insa managerul nostru a avut nevoie de el, in momentul in care tot mai multi jucatori de la mijloc se accidentau.

   Nu cred ca Jonjo va putea sa-i ia locul unui jucator din primul unsprezece in sezonul urmator, mai ales ca sunt asteptate niste transferuri destul de bune pe Anfield. Cea mai buna solutie pentru el ar fi imprumutul, insa nu in Championship, ci la o echipa din Premier League, de tipul lui Hull sau Cardiff (nou-promovate), la care sa joace meci de meci. Cred ca o astfel de experienta ar ajuta la transformarea sa intr-un jucator de baza.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.